Skip to main content

Toelichting op bestelling Delta 2024-’25

Kies de versie

De startversie is voor scholen die voor het eerst met Delta gaan werken. We werken in deze versie aan de basiskennis die de leerlingen nodig hebben om met de volledige versie aan de slag te gaan.  

Licenties en boekjes

Door de koppeling met Basispoort is Delta is vanaf schooljaar 24-’25 met of zonder werkboekjes te gebruiken. Het zal vooral een praktische en didactische overweging zijn om wel of niet met de werkboekjes aan de slag te gaan. Overigens kan je bij een les waar de inhoud van het boekje toch wel handig is, ook printjes maken.

Delta kost €6 per leerling per jaar. Je kunt daar zo veel of zo weinig boekjes bij bestellen als je wil voor €3 per stuk.

Materialen groep 1&2

In groep 1&2 maken we bij sommige lessen gebruik van spelmaterialen. Om alle lessen goed te kunnen geven, heb je minimaal een set gymkaarten, mediakaarten en een set bee-bot materialen van Delta nodig. Als je die materialen van voorgaande jaren al hebt, hoef je ze niet te bestellen.

Daarnaast heb je natuurlijk een bee-bot nodig. Die kun je via ons bestellen.

Voorbeeld van de materialen

Gymkaarten

Mediakaarten

We rekenen voor elke groep 1&2 – ongeacht het werkelijk aantal leerlingen in de groep – het equivalent van 20 leerlingen. Hiermee kunnen we de levering van materialen verantwoorden.

Je hebt dan uiteraard ook toegang tot alle lessen in de online leerkrachtomgeving voor groep 1&2

Spelmaterialen rondom de Bee-Bot

Contact

Heb je nog aanvullende vragen, dan kun je altijd even contact opnemen

T: 085 877 0558

E: [email protected]